Home » Bestel informatie

Bestel informatie

Bestellen en Betalen
Voor het bestellen geldt: Bestelling met betalingsverplichting en onze voorwaarden. De prijzen op de website zijn excl. BTW.
U kunt betalen achteraf, via een factuur of vooruitbetaling via, iDEAL, Klarna, Bancontact, S€PA   of met de gegevens van de bevestigingsmail. Met de bestelling wordt een factuur meegezonden tenzij u deze naar een anders adres wilt hebben.

Voor bedrijven; indien de factuur wordt terug gestuurd i.v.m. ontbrekende gegevens die door u aangeleverd moeten worden dan wordt de factuur verhoogd met tenminste € 25,00.

 

Levertijd / Kosten
Uw bestelling wordt binnen 1 á 3 werkdagen verstuurd uitgezonderd zijn bestellingen met extra bewerking. Voor spoed levering kunt u contact met ons opnemen. Voor schoolvakanties en feestdagen geldt een langere levertijd.

Nederland - Verzend en administratiekosten € 6,96.
Belgie - Verzend en administratiekosten € 9,09.
Geen verzend en administratiekosten bij bestellingen boven € 125,00 excl BTW.

 

Garantie
Een product is ondeugdelijk als het bijvoorbeeld niet compleet is, beschadigd, kapot of niet verwerkt. Ook als je er niet mee kunt doen wat beloofd is, is het product niet goed. U hebt dan recht op een gratis nieuw product.

Als je een ondeugdelijk product hebt ontvangen, neem dan eerst contact op per email : info@scheurmeter.com

 

Retourneren

Wilt u uw producten retour sturen, meld dit dan binnen 14 dagen, door een reply te sturen op de bevestigingsmail die u heeft ontvangen met de mededeling dat u uw bestelling wilt terug sturen. Het email adres is info@scheurmeter.com.

U heeft het recht uw bestelling tot 28 dagen na ontvangst zonder opgave van reden om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige betaalde  orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd indien u alle artikelen teruggestuurd. Indien u niet alle artikelen teruggestuurd wordt enkel het teruggestuurde gecrediteerd.

De kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden met Track en Trace. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Klachten

Indien wij de klacht niet naar uw tevredenheid kunnen oplossen, kunt u de klacht indienen bij het Europese online geschillenplatform (ODR). U vindt deze organisatie via de link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

 

Uitsluiting van het herroepingsrecht is voor de volgende producten:

- die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de klant;
- het product gebruikt is.

 

Het retouradres is
BaVib
Zeekamplaan 24
1851 XG  HEILOO
Nederland