Home » Over ons

De scheurmeter-specialist voor het monitoren van scheuren in gebouwen en constructies van metselwerk en beton.

Wij hebben vele jaren ervaring in het uitvoeren van trillingsmetingen en geluidsmetingen, hoogtemetingen, funderingsonderzoek, het plaatsen van scheurmeters, opname woningen en het akoestisch doormeten van betonpalen.


Scheuren in metselwerk, beton, binnen of buiten?
Met behulp van een scheurmeter kan op eenvoudige wijze worden vastgesteld of aanwezige scheuren in een woning, bedrijfspand of constructie nog actief zijn.
Constructieve scheuren zoals scheuren in metselwerk, beton of natuursteen zijn met 1 of meerdere scheurmeters makkelijk te monitoren.
Wij bieden u een zeer uitgebreide assortiment aan scheurmeters voor binnen en buiten voor vlakke muren en hoeken, ook leveren en verhuren wij digitale scheurmeters.
U kunt hier de scheurmeters direct bestellen of u kunt een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen via Scheurmeter. U kunt hier ook uw vraag stellen en een offerte aanvragen voor onze overige diensten.

De scheurmeters kunt u op eenvoudige wijze zelf bevestigen, op verzoek kunnen wij de scheurmeter voor u aanbrengen en en periodiek aflezen.
Scheurmetingen door middel van scheurmeters..